Artinvest je vodeći srpski uvoznik repromaterijala za proizvodnju nameštaja, koji kupujemo od najpoznatijih evropskih proizvođača, kao što su Kaindl, Blum, FGV, Kronoswiss, Pfleiderer i drugi. Naš magacin je konstantno pun, tako da pločaste materijale i okove ovih proizvođača možete odmah dobiti, a čak i kada je potreban uvoz rokovi su svega nekoliko dana. Naši kupci su proizvođači nameštaja, zanatske radnje, dizajneri i arhitekte, kao i kupci koji sami planiraju uređenje svog doma. Šta god da vam je potrebno i šta god želite da napravite možete biti sigurni da mi imamo materijal koji će odgovoriti vašim očekivanjima, pa čak ih i prevazići.
Ova austrijska kompanija već sedam decenija je izbor dizajnera prilikom opremanja stanova, hotela i ugostiteljskih objekata. Zahvaljujući saradnji sa Artinvestom, koji je već devet godina distributer KAINDL programa i gra đanima Srbije omogućeno je da nabave nameštaj od KAINDL materijala. Special structures materijali su najtrženiji deo KAINDL asortimana. Kod ovih ploča dezen je sinhronizovan sa strukturom, tako da se pored boje dobija i taktilni osećaj istovetan kao kod prirodnog materijala. Površine ovih materijala su trodimenzionalne, tako da drvo ima godove i nabore. Vizuelno i na dodir, materijali izgledaju potpuno kao prirodni dok pružaju daleko više mogućnosti za oblikovanje. Ove specijalne strukture mogu se kombinovati sa različitim dekorima i bojama. KAINDL u okviru garancije od 20 godina koju daje na ploče garantuje i 100% odsustvo grešaka u dezenu na površini materijala. Ovaj proces usavršen je do tog nivoa da se na pločama mogu kombinovati sjajni i mat elementi tako da prate dezen, što je još jedna odlika prirodnih materijala. Pored special structures ploča, KAINDL proizvodi i najkvalitetnije standardne melaminske i laminatske pločaste materijale, ploče od drveta i ima neprevaziđenu ponudu laminatnih i drvenih podova.KAINDL
Blum je dinamično internacionalno preduzeće specijalizovano za proizvodnju funkcionalnih okova za nameštaj. Glavne grupe proizvoda su sistemi frontova i elementi na izvlačenje za nameštaj - specijalno za kuhinje. Zahvaljujući svim rešenjima okova, otvaranje i zatvaranje nameštaja postaje emocionalni doživljaj i povećava se komfor kretanja u svim oblastima stanovanja, a prvenstveno u kuhinji. Preko 6000 zaposlenih širom sveta rade na ostvarenju ideje o savršenom kretanju Blumovih sistema okova.
Cilj ove kompanije je trajno zadovoljni korisnik, čije su potrebe postavljene u središte pažnje kompletnog procesa rada, od idejnog rešenja do realizacije.
SWISSKRONO je švajcarski brend sa izuzetno kvalitetnim asortimanom pločastih materijala. Tehnologija najnovije generacije obezbeđuje najviši mogući kvalitet proizvoda, što ovu kompaniju svrstava u red lidera u ovoj oblasti industrije. Kada je u pitanju dizajn i u tom segmentu Swisskrono pruža široki spektar mogućnosti, sa svojom izuzetnom ONE WORLD COLLECTION. Rafinirani izbor dekora je krunisan specifičnim spektrom uni boja, koje svojim pastelnim notama, u kombinaciji sa živopisnim drvo dekorima, obezbeđuju savršenu kombinaciju za izradu modernog nameštaja.
Još jedan od evropskih proizvođača prve klase, Pfleiderer nudi pločaste materijale za sve tipove nameštaja, a kompaniju izdvaja asortiman od 10 tipova ploča i 20 tipova površina, sve uz široku ponudu boja, tako da se ukupan broj kombinacija penje na nekoliko stotina. Kod mnogih proizvođača nije moguće kombinovati bilo koji tip ploče sa bilo kojim tipom površine i boje, ali Pfleiderer je to ograničenje prevazišao u svom DST sistemu, tako da primaju sve porudžbine. Najpopularnije linije proizvoda su BalanceBoard ploče koje donose novu tehnologiju izrade, LivingBoard ekološke ploče i StyleBoard ploče visokog kvaliteta i velike gustine za nameštaj maksimalnog kvaliteta. Kompanija nudi i mnoge specijalne ploče, poput onih obloženih metalom za laboratorije i druge ustanove, ploče otporne na požar, ultralake ploče za viseće elemente i plovila, ploče koje igraju ulogu akustične izolacije i mnoge druge. Još jedna specifičnost kompanije Pfleiderer je to što razvijaju više paralelnih ponuda jednobojnih ploča, koje se razlikuju po refleksivnosti, vrsti palete i drugim odlikama. Kao jedan od lidera u proizvodnji ploča za nameštaj i Pfleiderer poseduje liniju ploča sa 3D površinama, sa čak 16 struktura u ponudi.
Italiana Ferramenta je specijalizovana kompanija za proizvodnju viskokvalitetnog okova i pribora za nameštaj. Zahvaljujući fleksibilnoj i dinamičnoj strukturi, ovaj brend pruža kvalitetna i moderna rešenja za sve potrebe koje se javljaju u proizvodnji nameštaja i u opremanju savremenih enterijera. Koristeći naprednu računarsku tehnologiju, tražeći nove materijale, stvarajući prototipove novih inovativnih ideja, Italiana Feramenta pruža mogućnost svojim klijentima da budu konkurentni na tržištu na jedinstven i ekskluzivan način..
AGT je jedan od najpoznatijih evropskih proizvođača pločastih materijala u visokom sjaju. Sa preko 32 godine iskustva, ova kompanija je konkurentna i po ceni i po kvalitetu svojih proizvoda. Dominantni proizvodi ove kompanije su MDF ploče sa povšinama u visokom sjaju, modernim reljefnim površinama, kao i njihovim kombinacijama. Takođe, AGT prozvodi i profile za izradu nameštaja u veoma zanimljivim i inovativnim oblicima, u istim dekorima koji postoje u pločastim materijalima, tako da pružaju širok spektar mogućnosti u dizajniranju nameštaja. Naša lager kolekcija je osmišljena na osnovu dugogodišnjeg iskustva sa ponudom i potražnjom domaćeg tržišta, kao i praćenjem trendova u industriji nameštaja. Uni boje u visokom sjaju, od pastelnih do intenzivnih, zatim talasate površine u visokom sjaju, i kao novi trend - drvo dekori u visokom sjaju, daju nove dimenzije u opremanjima poslovnih i životnih prostora.
Franke - Kitchen Systems - Za kuhinje bez kompromisa! Širok asortiman sudopera, inovativni koncept i prefinjen dizajn je ono što Franke nudi svojim kupcima. U osnovi svakog proizvoda utkani su principi Franke filozofije: najveći kvalitet sirovih materijala, lakoća upotrebe i sigurnost pri korišćenju, štednja vodne energije i zaštita okoline. Franke slavine karakterizuje visoki kvalitet upotrebljenih materijala i vrhunska završna obrada. Franke kreira slavine snažnog karaktera, savršenog spoja dizajna i funkcionalnosti, stila i ergonomije. Sve slavine Franke izrađene su od materijala koji ne utiču na osobine i kvalitet vode što je temeljna vrednost za sigurnu i zdravu ishranu..
Kompanija Hranipex je proizvođač i distributer kant traka u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Program proizvoda obuhvata široku kolekciju kant traka kao i izbor topljivih, disperzionih, montirajućih i lepkova za konstrukcije. U ponudi je i paleta sredstava za čišćenje kao i agregati za nanošenje tih sredstava, koju su izuzetno pogodni za automatsko čišćenje delova nameštaja. Hranipex je osnovan 1993. Kompanija je od tada neprestano rasla i evoluirala u to što je sada. Osim u Češkoj Republici, Hranipex ima ekspoziture u Nemačkoj, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Austriji, Poljskoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Rumuniji, Litvaniji, Ukrajini, Belorusiji, i distributere u ostalim evropskim zemljama.
Kompanija Fischer ima težište i suštinu u oblasti sistema za pričvršćenje. Sa više od 14000 artikala ova kompanija spada u tržišne lidere u ovoj oblasti. Inovativnost je jedna od najbitnijih odlika ove kompanije, preko 2000 inovacija u više oblasti govori samo za sebe. Iz ove činjenice je i proistekao sledeći slogan: Ko traži inovacije pronaći će Fischer!
Kompanija Volpato je osnovana daleke 1974. godine, i danas snabdeva preko 1500 kupaca u 60 zemalja širom sveta, sa istom fleksibilnošću i stalnim tehnološkim razvojem koji je praktično postao zaštitni znak ove kompanije. Savršene nogice za nameštaj, inovativni pribor za korpuse, baze za frižidere, sokle, diht lajsne, praktični sistem GOLA, sve to donosi artikle Volpato u mnoge domove širom sveta.
Poliplast je italijanska kompanija osnovana 1970. godine, od samog početka intuitivna i odlučna, revolucionarna u shvatanju dizajna i revolucionarna po pitanju uvođenja novih materijala kao što je bio polimer. Tokom godina je izrasla u kompaniju svetskog renomea, koja sa jednakom strašću i posvećenošću radi kako na planu dizajna, tako i na planu ekologije, ljudskih resursa i humanosti.