Arti nameštaj svojim dizajnom, inovativnim rešenjima i visokim kvalitetom zauzima jedinstveno mesto na tržištu Srbije i donosi aktuelne trendove u uređenju enterijera različitih namena i stilova. Naše kolekcije formirane su pažljivim kombinovanjem modela renomiranih svetskih proizvođača, u skladu sa strogim standardima kvaliteta i zahtevima savremenog načina života. U okviru širokog spektra različitih linija Arti namešta, koje karakterišu visok nivo funkcionalnosti i komponibilnosti, kao i najpovoljniji odnos cene i kvaliteta, naći ćete, između ostalog, najnovije modele nemačkih kliznih plakara, indijske stočiće od egzotičnog drveta, italijanske kuhinjske stolice, dečije sobe domaće proizvodnje i drugi nameštaj iz različitih delova sveta.
 
 
U Artinvest asortimanu nalazi se sveobuhvatna ponuda nameštaja za dom i kancelariju. Kada je reč o kućnom nameštaju, nudimo različite sastave spavaćih i dnevnih soba, kuhinja, dečijih soba, predsoblja i baštenskih garnitura, kao i veliki izbor komadnog nameštaja. Budući da veliki broj modela pripada istim dizajnerskim linijama sa više dostupnih boja i završnih obrada, moguća je parcijalna kupovina pojedinačnih elemenata, čime je omogućeno kontinualno upotpunjavanje enterijera u skladu sa estetskim i funkcionalnim potrebama. Ova mogućnost izbora garantuje da će se naš nameštaj idealno ukopiti u vaš životni prostor, bez obzira na njegovu veličinu i namenu.
 
Nameštaj Arti i Artinvest dostupan je u salonima u Beogradu, Nišu i Valjevu, koji su koncipirani i uređeni u skladu sa svetskim trendovima u trgovini nameštajem. Pored sveobuhvatne ponude nameštaja i opreme za uređenje enterijera, u našim salonima predstavljene su i praktične inovacije, poput novih sistema u organizaciji kuhinja, ili naprednih rešenja za otvaranje garderobera i regala.