08-Jan-2015
Novi Modeli Aventos podizača

Sistem frontova Aventos unosi veliki konfor kretanja u gornje elemente. I teski i siroki frontovimogu lako da se otvaraju. Sa Servo Drive -om , elektricnom pomoci pri otvaranju , frontovi mogu da se otvore laganim dodirom i da se ponovo ​z​atvore pritiskomna dobro vidljivi pekidac.

26-Dec-2014
Širi se asortiman nameštaja proizvedenog u Artinvestu

Arti nameštaj u našim salonima i nameštaj koji možete poručiti putem sajta čine komadi koji su deo Arti brenda a naručeni su od proizvođača širom sveta, od Nemačke do Indonezije, kao i od komadi koji su izašli iz našeg pogona u Staroj Pazovi.

10-Dec-2014
Sanremo Natural Touch

Prirodnost kao najbitniji element u našem okruženju, u vremenima otuđenosti čoveka od prirode, postaje osnova za zdraviji život. Tu se pojavljuje Natural Touch, rešenje za zdravi I prirodni ambijent, bilo kod kuće, bilo na poslu...

25-Sep-2014
Četvrti Artinvest Kućni sajam

Poslovne partnere i kolege iz industrije nameštaja Artinvest je i ove godine pozvao na Kućni sajam u našem centru u Staroj Pazovi. Na sajmu je prikazan veliki broj noviteta na području repromaterijala, okova i drugih artikala iz Artinvest asortimana.

09-Sep-2014
DOBRODOŠLI NA NOVI ARTINVEST.RS SAJT!

Ako ste sada prvi put od 18.9. posetili naš sajt svakako ste primetili veliku promenu. Sajt je kompletno redizajniran i sada predstavlja istovremeno web prodavnicu u kojoj se kupuje na veliko i na malo i portal na kome predstavljamo rad kompanije.