Blum Space Tower – svaka kuhinja mora da ga ima…

Orman za zalihe, koji nudi mnogo prostora za odlaganje, čiji unutrašnji deo na izvlačenje može fleksibilno da se planira i omogućava pristup odloženim stvarima sa svih strana. Za komforno i ergonomsko korišćenje u pogledu smeštanja zaliha.

                                    Za pristup sa raznih strana

Sa SPACE TOWER-om čak i zalihe koje se nalaze u krajnjem uglu elementa na izvlačenje se lako čuvaju zahvaljujući potpunom izvlačenju – s leva, s desna i čak i spreda.

                                      Za višestruke mogućnosti

SPACE TOWER je fleksibilan u pogledu visine, širine i dubine i zbog toga može da se prilagodi potrebnom prostoru za zalihe.

                             Za različite stvari za odlaganje

Pametno rešenje za orman koje na najbolji način koristi raspoloživi prostor. Zalihe se mogu centralno odložiti i pregledno razvrstati.

                                       Vađenje odozgo

Svako potpuno izvlačenje može kompletno da se vidi s gornje strane. Zalihe se brzo nalaze i mogu lako da se izvade odozgo.

                            Fleksibilna unutrašnja organizacija

Sistem za unutrašnju podelu organizuje prostor za odlaganje optimalno i brine za urednost i preglednost. Smeštene zalihe su sigurne od prevrtanja.

                                        Velika opteretivost

Svaki element na izvlačenje je pouzdan zahvaljujući velikoj opteretivosti – čak i do ukupne težine od 70 kg. To znači da se čak i teške stvari za odlaganje, kao što su flaše, bezbedno skladište.

 

 

 

 

Artinvest Vam nudi najbolje na tržištu: iverica, oplemenjena iverica, univer, visoki sjaj, medijapan, radne ploče, diht lajsne,
sudopere, zidne obloge, okov za nameštaj, šarke, ručice za nameštaj i mnogo toga još…