O nama

Osnivanjem 1994. godine Artinvest je definisao svoju budućnost ponudom isključivo najsavremenijih i najkvalitetnijih proizvoda koji su široko prihvaćeni u proizvodnji nameštaja razvijenih zemalja. Danas, Artinvest ima 200. zaposlenih, sertifikate ISO9001 “” I ISO14001 “Zaštita životne sredine”, preko 1000. lojalnih klijenata, izuzetno dobre poslovne i partnerske odnose sa vodećim evropskim i svetskim kompanijama – Kaindl, Blum, Cosentino, Swisskrono, Hranipex, AGT, Volpato, Poliplast, Franke, razgranatu prodajnu mrežu, centralizovanu obradu pločastih materijala i kompletnu logistiku za distribuciju i obradu repromaterijala i proizvodnju nameštaja.

25 godina sa Vama
Artinvest, kuća za Vašu kućuDistribucija REPRO materijala za proizvodnju nameštaja

Artinvest se bavi uvozom, prodajom i distribucijom repromaterijala za proizvodnju nameštaja, a od 2014. godine u Articentru se vrši i centralizovana obrada pločastih materijala.
Artinvest se bavi uvozom i distribucijom gotovog nameštaja iz “Arti” programa, kao i proizvodnjom “Arti” nameštaja.
Artinvest je razvio prodajnu mrežu kroz tri distributivna centra:

 • DC Stara Pazova
 • DC Niš
 • DC Novi Sad
 • DC Crna Gora
 • 7 maloprodajnih objekata, od toga 5 u Beogradu.
 • WEB Shop – www.artinvesthome.com

Od 2014. godine u Articentru u DC Stara Pazova je postavljen prvi robotizovani sistem za centralizovanu obradu I distribuciju pločastih materijala sa automatskim skladištem, a sve je to podržano najsavremeijim kompjuterizovanim mašinama za izvršavanje svih operacija u proizvodnji nameštaja:

 • Sečenje i kantovanje – Selco, Schelling, OTT, IMA
 • Falcovanje I nutovanje – Skiper Biesse
 • Bušenje za okove za spajanje nameštaja – Skiper Biesse
 • Bušenje za okove – fioke, šarke – Skiper Biesse
 • Krivolinijsko sečenje i kantovanje – Rover Biesse

Artinvest u svom asortimanu ima preko 4.000 artikala iz programa repro materijala, kao lager kolekciju. Naš asortiman zadovoljava potrebe široke lepeze klijenata jer ispunjava trendove u pogledu dizajna: preko 200 dekora univera, 70 dekora radnih ploča i prateće opreme, 25 dekora medijapana u sjaju, 15 dekroa HDF-a, kao i potrebe u pogledu kvalieta I funkcionalnosti. Veći deo asortimana čine ABS trake za sve dekore, raznih debljina I širina I okovi za nameštaj I oprema za kuhinje sa preko 2.000 artikala.


Distribucija gotovog nameštaja – Arti
Artinvest je podelio distribuciju gotovog nameštaja na dva segmenta:
 • Arti nameštaj – sopstvena proizvodnja nameštaja
 • Arti program – uvozni program

Distributivna mreža podrazumeva logistički centar DC Stara Pazova iz koga sve kreće, zatim veleprodaju Arti nameštaja na teritoriji Srbije, kao I izvoz Arti nameštaja u zemlje u okruženju.

 

Arti program – uvozni program

Arti program podrazumeva uvoz I distribuciju gotovog nameštaja. Artinvest je jedan od najvećih uvoznika gotovog nameštaja. I ovaj program ima isti slogan “Dobar nameštaj, dobra cena”. Arti program je preoznatljiv, jer ga distribuiramo već deset godina. Glavne grupe proizvoda u Ati program su: Trpezarijski stolovi , Trpezarijske stolice, Kompjuterski stolovi, Kancelarijske I daktilo fotelje, kao i nameštaj od pločastih materijala.


Sertifikati -Certificates:

    

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

.

.