Predlog za idealnu kuhinju

 

Artinvest portfolio pruža izuzetne mogućnosti za kombinovanje kako dekora tako i različitih materijala. Neograničen broj kombinacija za različite stilove, ukuse i potrebe, ali sa punom sigurnošću da ćete dobiti idealan i skladan ambijent. Primer na slici pokazuje kako različiti materijali kao što su supramat MDF, kamen i univer potpuno različitih dekora, mogu savršeno da se ukomponuju u jednu skladnu kuhinju.

Artinvest portfolio sadrži najkvalitetniji okov za nameštaj, univer, ivericu, medijapan i sve što je potrebno za izradu nameštaja, kuhinja, ormara, regala, cipeleranika, predsoblja i svega ostalog što čini opremanje enterijera. Takođe, opremanje poslovnih prostora je nezamislivo bez materijala iz ponude Artinvest.

Materijali koji su korišćeni u izradi ove kuhinje su MDF SUPRA MAT – Pearl Black DF( 3010 ) 2800x1220x18mm, zatim kvarcni kamen Silestone Eternal Calacatta Gold Polished Jumbo 3250x1590x20mm, kao i Kaindl univer Oak Evoke Coast K5573 IR 2800x2070x19mm.

Ovo je samo jedan od predloga kombinacija dekora i materijala, portfolio Artinvest je tako probran da je veliki broj materijala kompatibilan i time pruža mogućnost za bezbroj kombinacija kada se bira dizajn ambijenta.