Funkcionalno i odgovorno za vreme pandemije

Artinvest je kao ozbiljna i odgovorna kompanija preduzela niz koraka kako bi se smanjili negativni efekti širenja viriusa COVID 19.

Zdravlje svih nas je prioritet i glavni cilj naših mera i akcija.

Maloprodaje Artinvest rade po skraćenom radnom vremenu u cilju što manjeg broja kontakata ljudi po preporuci SZO. Naš sajt ima online prodavnicu gde možete poručiti sve artikle, a za naručivanje artikala gde je potrebno dati mere imate na raspolaganju telefene i mail adrese svih naših prodajnih objekata. U slučaju da nas lično posetite, želimo da Vas obavestimo da se naši prostori redovno dezinfikuju kao i da su naši zaposleni u potpunosti upoznati sa svim merama prevencije protiv širenja virusa.

Veleprodaja artinvest je organizovana tako da svaki zaposleni gde je to moguće radi od kuće. Sve službe su Vam na raspolaganju putem telefona i mail-a. Posete i lični kontakti su ukinuti, sem ukoliko za to ne postoji preka potreba. Sistem B2B online poručivanja u potpunosti funkcioniše, pa preporučujemo svim kupcima da koriste i ovu pogodnost.

Nabavka i transport funkcionišu otežano, u skladu sa objektivnim ograničenjima, ali se trudimo da što je moguće brže ispunimo sve Vaše zahteve. U stalnom smo kontaktu sa svim našim dobavljačima, a sve u cilju da smanjimo uticaj ovih okolnosti na naše poslovanje.

Život i rad mora da ide dalje, oprezno i trezveno, ali bez panike.

Hvala Vam na razumevanju, i dobro zdravlje Vam želi Vaš Artinvest…

 

RADNO VREME TOKOM VANREDNOG STANJA

Maloprodajni objekti u Beogradu i Novom Sadu:

Radnim danima 08.00 h – 17.00 h    Subotom 08.00 h – 15.00 h

Maloprodajni objekat u Staroj Pazovi:

Radnim danima 08.00 h – 17.00 h    Subotom 08.00 h – 15.00 h