Zaštita privatnosti i ličnih podataka

ARTINVEST DOO

Naše obaveštenje o privatnosti podataka

Znamo da je privatnost podataka danas veoma važno pitanje i želimo da uživate u vašoj interakciji s nama, znajući da cenimo vaše podatke o ličnosti i da ih štitimo.
U ovom tekstu ćemo vam objasniti kako obrađujemo vaše podatke o ličnosti, svrhe u koje ih obrađujemo i koje su vaše koristi od toga. Takođe ćete saznati koja su vaša prava i kako možete da nas kontaktirate.

Koje podatke prikupljamo?

• Podatke o ličnosti koje nam date, npr. kada kreirate nalog, prijavite se na naš veb sajt, obratite nam se, pružite povratne informacije, popunite obrazac, pošaljite nam e-mail, pozovete nas, podelite sadržaj na Artinvest sajtu.

Zašto obrađujemo vaše podatke o ličnosti?

Obrađujemo vaše podatke o ličnosti kako bismo komunicirali sa vama, odgovorili na vaša pitanja i dostavili vam podatke o Artinvest-u i našim proizvodima, realizovali vaše naloge za kupovinu.

Izjava o privatnosti

Artinvest doo, se obavezuje da neće zloupotrebljavati dobijene lične podatke kupaca (ime i prezime, adresa, e-mail, itd.)
Svi lični podaci koji su nužni za narudžbu proizvoda putem našeg sajta strogo se čuvaju i dostupni su samo zaposlenima, kojima su ti podaci potrebni, kako bi mogli kvalitetno obavljati posao.
Ukoliko promenite adresu stanovanja ili sl. molimo Vas da nas obavestite, kako ne bi došlo do greške prilikom slanja pošiljke. U slučaju promene koju niste javili, Artinvest doo ne odgovara za probleme nastale prilikom isporuke naručenih proizvoda.

Ko može da pristupi vašim podacima o ličnosti i zašto?

Mi ograničavamo odavanje vaših podataka o ličnosti drugima, ali mi moramo da otkrijemo vaše podatke o ličnosti u određenim slučajevima i uglavnom sledećim primaocima:
• Trećim stranama koje smo mi angažovali da pružaju usluge kao što su administracija Artinvestovog veb sajta, aplikacija i usluga (na primer, karakteristike, programi i promocije) koje su vam na raspolaganju, uz odgovarajuću zaštitu;
• Odgovarajućim javnim agencijama i organima vlasti, ukoliko to bude potrebno prema zakonu ili legitimnom poslovnom interesu.

Koja su vaša prava nad vašim podacima o ličnosti?

Kad god vas zamolimo da nam dostavite bilo kakve podatke o ličnosti, bićete obavešteni zašto su nam potrebni i kako ćemo ih koristiti. Vaši podaci o ličnosti će biti obrađeni samo u svrhe navedene u našem obaveštenju o privatnosti podataka ili u bilo koje druge dalje namene o kojima ste obavešteni pre nego što počne obrada. Ako odlučite da ne dostavite podatke o ličnosti kada vas zamolimo za iste, to može da ograniči ili onemogući usluge koje vam nudimo.
Ako delite podatke o ličnosti sa nama, imate pravo da zatražite pristup (tj. da nas pitate koje podatke imamo o vama), da tražite izmene ili da tražite da vaši podaci budu izbrisani. Ovo se može uraditi tako što ćete se prijaviti na svoj nalog ili kontaktirati nas slanjem mejla na: office@artinvest.co.rs
• Takođe možete da odbijete marketinška obaveštenja klikom na link za odjavu koji je naveden u svakom e-mailu / SMS-u koji primite.

Marketing/reklamiranje

Kada nam date neke lične podatke, time nam dajete i pristanak da vas kontaktiramo u marketinške svrhe koje mogu da uključuju pisma, telefonske pozive, SMS ili imejl.
Pobrinućemo se da vam šaljemo poruke za koje verujemo da će vas zanimati, na primer: datume rasprodaja nekih artikala u nekom od naših prodajnih objekata ili na našim internet stranicama, detalje o posebnim ponudama ili informacije o novim proizvodima i/ili uslugama. Ako ne želite da vaše podatke koristimo u te svrhe, možete da otkažete slanje poruke za takva obaveštenja prateći link na dnu imejla koji vam pošaljemo.
Možete da podnesete pritužbu
Ako ste zabrinuti zbog eventualnog ometanja vaše privatnosti ili zloupotrebe vaših podataka o ličnosti sa naše strane, kontaktirajte nas i podnesite pritužbu na: office@artinvest.co.rs
Uvek ćemo se potruditi da vam odgovorimo na sva vaša pitanja o tome na koji način obrađujemo vaše podatke o ličnosti.

Bezbednost podataka i njihovo zadržavanje

Koristimo niz mera kako bi vaši podaci o ličnosti bili poverljivi i sigurni, uključujući i ograničavanje pristupa vašim ličnim podacima na osnovu delokruga rada i potrebe za poštovanjem odgovarajućih standarda bezbednosti za zaštitu podataka.
Mi preduzimamo sve razumne korake da obezbedimo da se vaši podaci o ličnosti obrađuju u najkraćem roku koji je potreban u vezi sa: ciljevima navedenim u ovom Obaveštenju o privatnosti podataka; svim dodatnim svrhama o kojima ste obavešteni na vreme ili pre vremena prikupljanja relevantnih podataka o ličnosti ili početka relevantne obrade; ili kako to zahteva ili dopušta važeći zakon; i nakon toga, tokom trajanja bilo kog perioda zastarevanja. Ukratko, kada vaši podaci o ličnosti više ne budu potrebni, mi ćemo ih uništiti ili izbrisati na siguran način.

Ažuriranje ovog obaveštenja o privatnosti

Pošto se poslovanje i tehnologija razvijaju, možda ćemo morati da izmenimo ovo Obaveštenje o privatnosti podataka. Potrebno je da redovno čitate ovo Obaveštenje o privatnosti podataka kako biste bili sigurni da ste obavešteni o tome kako Artinvest koristi vaše podatke o ličnosti.

Kontaktirajte nas

ARTINVEST DOO STARA PAZOVA sa sedištem u Staroj Pazovi, ul. Banovačka 46, postupa kao „rukovalac“ vaših podataka o ličnosti koji se obrađuju prema ovom Obaveštenju o privatnosti podataka ili u vezi sa njim.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili komentare u vezi sa ovim Obaveštenjem o privatnosti podataka, obratite nam se na: office@artinvest.co.rs