Blum Revego pocket sistemi

Urednost i elegancija u vašem domu.

Trend ka planiranju otvorenog prostora, u kojem se različiti životni prostori sve više spajaju jedni sa drugima, aktuelan je već neko vreme.

Kuhinja, kao i trpezarija, dnevni i radni prostor sve više rastu zajedno.

Sobe ili prostorije kao što su kućna kancelarija, vešernica ili svlačionica moraju biti prilagođene novim uslovima.

Još jedan razlog za redizajn životnih prostora je urbanizacija. Ona zahteva kompaktne i višefunkcionalne sobne koncepte. Ovo ne samo u kuhinji, već i u drugim formama dnevnih boravaka.

Novi zahtevi koji su posledica ovih okolnosti su stvaranje velikih radnih površina kada su potrebne i urednog kućnog ambijenta kada nisu.

Zato je tu Blum koji je dizajnirao savršeno rešenje, Revego pocket sistem.

Za ljubitelje čistog dizajna, ovi sistemi su prava stvar! Eliminišući potrebu za ručicama ili kvakama, Blum pocket sistemi čine da vaš nameštaj izgleda besprekorno i moderno. Očaravajući svojom diskretnošću, oni održavaju estetiku prostora, pružajući elegantan izgled bez kompromisa.

Osim elegancije, Blum Pocket sistemi su i izuzetno izdržljivi. Oni su dizajnirani da traju, pružajući neprikosnovenu pouzdanost u svakodnevnom korišćenju. To znači da ne samo da dobijate estetiku, već i funkcionalnost koja će vas oduševiti.

Dodavanje Blumovih pocket sistema vašem nameštaju je krajnje jednostavno. Dovoljno je integrisati ove sisteme u vaše komade nameštaja i uživati u transformaciji svog prostora u spoj elegancije, funkcionalnosti i urednosti.

Blum Pocket sistemi su nevidljivi segmenti vašeg doma koji vam pružaju besprekorno otvaranje i zatvaranje, održavajući vaš prostor elegantnim i funkcionalnim. Sa svojom kombinacijom diskretnosti, elegancije i izdržljivosti, oni su tajni sastojak za savršenstvo vašeg doma.

.

.
.