Jednistveni Le chic je stigao!

Jednistveni Le chic je stigao!

 

Le Chic je nova, jedinstvena Silestone kolekcija koja redefiniše bezvremenu klasiku.

Napravljen je korak napred u površinama s venama.

Slikovita estetika inspirisana je prirodnim kamenom koja oživljava šarm ikoničkih pariskih i viktorijanskih prostora.

VERSAILLES IVORY

Versajska slonovača odiše luksuzom i elegancijom, podsećajući na bujnost Versajske palate. Ova izuzetna nijansa dodaje dašak sofisticiranosti svakom prostoru, dajući hrabru izjavu prefinjenog ukusa i života.

 

BOHEMIAN FLAME
Užareni dodir bakarnog sjaja
Ova boja predstavlja suptilne vijugave vene sa metalnim umecima u bakarnim nijansama. Inspirisana je kretanjem zlatnih tokova lave koji stvaraju ožiljke na vulkanskom tlu. Podseća na blago pokretni zlatni plamen sveća koji naglašava sitne metalne komade.

 

ECLECTIC PEARL

Tekući potoci delikatnih tonova inkrustiranih zrncima poput dijamanata na nakitu. Ovaj dekor hipnotiše delikatnim žilama, teksturom i metalnim akcentima po celoj površini.
Eklektični biser, simbol bezvremenske elegancije i individualnosti. Spoj klasičnog i modernog, sa jedinstvenim šarmom koji objedinjuje suštinu sofisticiranosti i stila.

 

VICTORIAN SILVER
Uzbudljivi obrasci bisernih reka

Meki i suptilni dvobojni mermer u pozadini, sa efektima gradijenta i velikom dubinom. Hladni ton pozadine stapa se sa svojim srebrnim i tamno sivim venama da bi stvorio elegantnu boju koja se neprimetno uklapa u tople i hladne tonove.

Viktorijansko srebro oličava privlačnost istorije. Uronite u viktorijanski svet elegancije i sofisticiranosti, gde je svaki trenutak bezvremeno blago.

 

PARISIEN BLEU
Podseća na Grad svetlosti

Ima dubok plavičasti ton sa snažnom ličnošću i moćnim karakterom. Inspirisan nijansama viđenim u čuvenom carskom rimskom kamenju, u kombinaciji sa finim žilama u oker tonovima.

Zamislite da šetate duž reke Sene, nebo iznad je mirna nijansa pariskog plavetnila. Grad svetla, ljubavi i mode vas očekuje, mami svojim bezvremenim šarmom.

 

ROMANTIC ASH

Duboke kristalne i srebrne čestice u pokretu

Velike reke i inkrustacije zrna raznih veličina bude sećanja na mlečni put vidljiv na čistom zvezdanom nebu. Naglasak plave jača dubinu romantičnog pepela.
Bude se asocijacije na idiličnu noć u Gradu svetlosti, gde se sanjalo o ljubavi koja nikada neće umreti, već će svakim danom sve više goreti.