Space Tower

Orman za zalihe, Space Tower, nudi mnogo prostora za odlaganje a unutrašnji deo na izvlačenje može fleksibilno da se planira i omogućava pristup odloženim stvarima sa svih strana. Savršeno rešenje za komforno i ergonomsko korišćenje u pogledu čuvanja zaliha.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sastavljen od pet Legrabox fioka i jednom fiksnom policom na vrhu ormara, dopušta pristup namirnicama sa raznih strana. Možete napraviti klasifikaciju po grupama proizvoda (flaše, tegle, konzerve, kutije, povrće, voće, začini…). Unapređeno rešenje za orman koje na najbolji način koristi sav raspoloživi prostor. Namirnice se mogu centralno odložiti i pregledno razvrstati. Još jedna prednost je potpuno izvlačenje Legrabox fioke i kompletna preglednost zaliha sa gornje strane.

Sistemi za unutrašnju podelu, Orga Line i Ambia Line organizuju prostor za odlaganje optimalno i vode računa  za urednost i preglednost svake fioke. Smeštene zalihe su stabilne, bez obzira na zamah, brzinu otvaranja i zatvaranja i sigurne od prevrtanja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ovaj ormar za zalihe trpi veliko opterećenje, svaki element na izvlačenje je pouzdan zahvaljujući velikoj opteretivosti – čak i do ukupne težine od 70 kg. To znači da se čak i teške stvari za odlaganje, kao što su flaše, bezbedno skladište.

Space Tower je fleksibilan u pogledu visine, širine i dubine i zbog toga može da se prilagodi svakom prostoru. Individualno je podesiv, u zavisnosti od prostora, možete ga prilagoditi svojim potrebama u kuhinji.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Smešten u mali ormar, iza dekorativnih vrata Space Tower osigurava vam fleksibilnost po pitanju enterijera vaše kuhinje. Potpuno se prilagođava bilo kom projektu, traži malo prostora a nudi veliku funkcionalnost i praktičnost.

Više o magičnim rešenjima iz Blum-a u Artinvestu pročitajte ovde.