Poseta Artinvest tima fabrici Cosentino u Španiji…

Poseta Artinvest tima fabrici Cosentino u Španiji povodom skupa najistaknutijih distributera na svetskom nivou

Artinvest, kao vodeća kompanija za projektovanje i opremanje enterijera i eksterijera kao i distribuciju materijala, nedavno je imala privilegiju da prisustvuje specijalnom skupu najvažnijih distributera na svetskom nivou u fabrici Cosentino u Španiji.

.

Ova ekskluzivna poseta je obeležila važan korak u partnerstvu između Artinvesta i Cosentina, jednog od najvećeg proizvođača kvarcnih, ultrakompaktnih i kamenih ploča za različite primene.

Događaj je okupio vrhunske distributere iz različitih zemalja, pružajući im jedinstvenu priliku da se upoznaju s najnovijim inovacijama, tehnologijama i trendovima u industriji. Artinvestov tim, menadžment i stručnjaci iz oblasti dizajna enterijera i projektnog menadžmenta, dočekan je s toplom dobrodošlicom i impresioniran je gostoprimstvom i profesionalizmom koje je Cosentino demonstrirao.

Tokom posete, Artinvest tim je imao priliku da obiđe fabričke pogone Cosentina koji se nalaze na površini od impresivnih 400ha i da se upozna s najsavremenijom tehnologijom.

 

Poseban naglasak stavljena je na Cosentinoove premijum brendove, poput Silestone-a i Dekton-a, koji su poznati po svojoj izuzetnoj trajnosti, estetici i otpornosti na ekstremne uslove. Tim je bio oduševljen širokim spektrom boja, tekstura i dezena koje ovi materijali nude, pružajući neograničene mogućnosti za kreativnost i dizajn.

 

Uz obilazak fabrike, Artinvestov tim je učestvovao i u inspirativnim prezentacijama o budućim trendovima i inovacijama u industriji enterijera. Diskusije održane tokom skupa pružile su mogućnost razmene ideja i iskustava s drugim vodećim distributerima iz celog sveta, što je dodatno obogatilo posetu.

.

 

„Nalazimo se u privilegovanoj poziciji što smo deo ovog skupa najjačih distributera na svetskom nivou“, izjavio je generalni direktor Artinvesta, Saša Kostić. „Poseta fabrici Cosentino nam je pružila uvid u izuzetnu tehnologiju i stručnost koja stoji iza njihovih proizvoda. Ovo iskustvo će nam sigurno pomoći da pružimo još bolju uslugu našim klijentima i da ostanemo na vrhu industrije.“
Posle inspirativne posete, Artinvestov tim se vratio sa svežim idejama, novim znanjem i ojačanim partnerstvom s Cosentinom. Ova poseta predstavlja još jedan korak u razvoju i širenju Artinvestove mreže, obezbeđujući im konkurentnu prednost na globalnom tržištu enterijera.
Kao rezultat ove posete, Artinvest je uveren da će moći da nastavi da pruža vrhunske usluge i inovativna rešenja svojim klijentima, prateći najnovije trendove i tehnologije u industriji.

.