Pogledajte lokaciju na Google mapi...
011/289-35-30, 011/289-35-60
Krojne liste: 064/829-46-07... Okovi: 064/829-46-95
MALOPRODAJA SMEDEREVSKI PUT, Smederevski put 24a, 11000 Beograd
maloprodajasp@artinvest.co.rs
Radnim danima: 8 - 20h, subotom 8 - 15h

Prodavnica se nalazi u ulici Smederevski put 24a.

U ponudi ARTINVEST se nalazi repromaterijal za proizvodnju nameštaja vrhunskih svetskih proizvođača. U okovima je dominantan BLUM, zatim ITALIANA FERRAMENTA, VOLPATO, POLIPLAST, GRIMME, FRANKE…

Što se tiče pločastih materijala u ponudi je više od 200 dezena univera renomiranih proizvodača KAINDL, SWISSKRONO, AGT, PFLEIDERER…

Radne ploče 28 i 28 mm debljine u više od 60 dezena sa svim pratećim materijalima takođe od proizvođača KAINDL Austrija i SWISSKRONO Ukrajina.

U ponudi su i lesoniti u dezenima, medijapani u debljinama od 3-40mm, furnirani medijapani hrast, bukva, jasen, orah, trešnja, furnirana i sirova iverica, ploče stolova, lux frontovi, šper, podprozorske daske.

 

Kantovanje se vrši isključivo sa ABS-om koji je ekološki materijal, otporniji na oštećenja i grebanje od PVC traka. Proizvođač je HRANIPEX iz Češke. Kompletan program univera je pokriven sa odgovarajućim dezenom ABS-a. Kantujemo ABS u debljini 0.5mm, 0.7mm i 2mm, a širine 22mm, 28mm, 32mm i 42mm.

Pored pravolinijskog sečenja i kantovanja vršimo i krivolinijsko sečenje i kantovanje tako da se možete poigrati i sa oblicima Vaših stolova, polica, kreveta i slično.

Takođe, vršimo i kantovanje aluminijumom (natikače) i izradu aluminijumskih ramova sa velikim izborom stakala i folija u boji.

Propratne usluge su bušenje rupa za šarke i sudopere.

Radionica je opremljena vertikalnim formatizerom STREIBIG i kantaricom BIESSE. Sa ovakvim mašinama i odgovornim radnicima u stanju smo da ispoštujemo sve Vaše zahteve i da u kratkim rokovima budete kvalitetno usluženi.

Sve ovo smo uradili zbog Vas i verujte nećemo se tu zaustaviti. Iz godine u godinu smo sve bolji zahvaljujući Vama, našim vernim kupcima.