Dizajn. Kvalitet. Funkcionalnost.

Kompanija Artinvest nakon 26 godina razvoja i iskustva nastavlja da se menja i istražuje. Prateći trendove, obezbedili smo uslove za uvoz i distribuciju “premium quality” materijala za opremanje enterijera.
Na taj način, našim klijentima nudimo vrhunski kvalitet u izradi svih elemenata u opremanju enterijera, kako stambenog tako i poslovnog. Naša ideja vodilja je da su dizajn, funkcionalnost i kvalitet jednako važni kako u opremanju enterijera tako i u proizvodnji svakog pojedinačnog komada nameštaja.
Na primeru kuhinje sa slike, povezivanjem posebno dizajniranih horizontalnih i vertikalnih elemenata kuhinja se kreativno oblikuje u funkcionalnu celinu. Materijali i dizajn koji dolaze direktno iz prirode, kamen, Natural Touch, metal u mat površini obojen u crnu boju, zajedno grade ovaj ambijent koji postaje moćna celina savremenog enterijera. Silestone Eternal Calacatta Gold quartz-na radna površina i ploča stola, Dekton ultra compact ploča Kreta Industrial, novi materijali, izuzetno velike izdržljivosti i glatke spoljašnje teksture stoje u izuzetnom skladu sa Natural Touch površinama proizvođača Kaindl iz Salzburg-a, inovatora u oblasti pločastih materijala. Završni udarac ovom dizajnu daje AGT Supramat površina u mat crnoj boji svilenkaste završne obrade.
Funkcionalnost ovoj kuhjinji daju oprema i okovi austrijskog proizvođača Blum, brend koji je sinonim za najbolje.
Artinvest, uvek za korak ispred…
.